Aktuelt

Rundskriv nr. 3 - 2014

Radiatorer og vinduer 
Vinteren er snart her og fyringssesongen har startet.  Styret vil derfor minne andelseierne om at radiatorer kan fryse i stykker når kulda kommer. Dersom dere har et vindu åpent rett over en radiator, bør dere legge noe over radiatoren. Husk at det står vann i en radiator selv om den er avstengt. Gardiner som dekker radiatorene forsterker kuldevirkningen og er bannlyst!  Dersom en radiator sprekker, kan det også bli store lekkasjer som skader din egen leilighet og eventuelt leilighetene under. Alle slike reparasjoner og utskiftinger er den enkelte andelseiers ansvar, så en forsømmelse kan bli kostbar. 
 

Oppgangsdører og vinduer 
La ikke vinduene i oppgangen stå oppe over lengre tid på høsten og vinteren.  De blir etter en stund vanskelige å få lukket og det er heller ingen grunn til å fyre for kråkene.

Vi ser ofte at dører til oppgangene står åpne. Vi ønsker ikke uvedkommende inn i oppgangene og henstiller  til at dørene holdes lukket. 
 

Vaskerier 
Når vi nå har fått så fine vaskerom må vi ta vare på dem.  Vi må også vise respekt for andres vasketid.  Det gjør vi best om vi følger de regler som gjelder for bruk av rommene.  Disse reglene finner man i husordensreglene punkt 7 og de er også satt opp i vaskeriene. 
 

Markiser 
Det er 4 mønstre å velge mellom nå.  To av mønstrene fås i akryl (5060/84 og 330) og to i nanoimpregnert materiale (31596 og 31057). Nanoimpregneringen holder duken ren og pen i mange år, og gir mindre risiko for jordslag.  Bilder og informasjon finnes også på vår nettside http://www.ulsrud-brl.no/sider/nyttig.htm

Priser for markise på verandaen fra Markisemannen pr 2014 er som følger: 
Dukskift akryl (inkl. montering og frakt) kr 4095,- 
Tillegg for nanoduk kr 906,-  Prisene er inkl. moms. 
 

Årlig brannvernkontroll 
Flere beboere enn noen gang var til stede under brannvernkontrollen som gikk over 2 dager.  Det setter styret veldig stor pris på og det viser at borettslaget tar brannvern på alvor.  Norsk brannvern vil imidlertid at styret igjen minner om at det ikke er adgang til å oppbevare leker, skotøy eller andre gjenstander i oppgangene. Av hensyn til brannsikkerheten og muligheten for å ha sikre rømningsveier i tilfelle brann, må disse reglene overholdes!  Om nødvendig kan styret uten varsel fjerne gjenstander som ikke hører hjemme i sportsboder, kjellerganger og i oppganger.

Refererer også til husordensregel punkt 5 som er utarbeidet for at det skal være hyggelig og trygt å bo i borettslaget. 
 

Røyking 
Vi har ingen forbud mot røyking på balkongene i borettslaget, men vi ber dere ta hensyn til naboene. Spesielt på kveldstid da røyk kan sive inn i soverommene. 
 

Senk farten! 
Til stadighet registreres det biler som holder altfor høy hastighet på veien bak Olav Nygards veg 8-34. Her har vi oppganger på den ene siden og parkerte biler og lekeplasser på den andre siden.  Bruk hodet og senk farten! 
 

Avfall 
Vi vil oppfordre beboerne til å sortere avfallet og kaste det på henviste steder.  I søppelhusene skal det kun kastes restavfall, plast og matavfall fra husholdningen.

Med vennlig hilsen 
Styret

Printvennlig versjon