Aktuelt

Rundskriv nr. 3 - 2017

1. Radiatorer og vinduer 

Vinteren er snart her og fyringssesongen har startet for fullt. Styret vil derfor minne andelseierne om at radiatorer kan fryse i stykker når kulda kommer. Dersom dere har et vindu åpent rett over en radiator, bør dere legge noe over radiatoren. Husk at det står vann i radiatoren selv om den er avstengt. Gardiner som dekker radiatorene forsterker kuldevirkningen og er bannlyst! Dersom en radiator sprekker, kan det også bli store lekkasjer som skader din egen leilighet og eventuelt leiligheten under. Alle slike reparasjoner og utskiftinger er den enkelte andelseiers ansvar, så en forsømmelse kan bli kostbar.

2. Vinduene i oppgangene 
Vær så snill å holde vinduene lukket i oppgangen. Hvis dere må lufte så husk å lukke dem igjen etterpå. Det er kostbart å reparere vinduer som har stått oppe i lang tid. Dessuten blir det kaldt i oppgangen og det er unødvendig å fyre for kråka. 
 

3. Materialer og avfall i forbindelse med oppussing 
Vi ser det er behov for en påminnelse om å ta kontakt med vaktmester før en setter fra seg materialer/utstyr og eller container for avfall utenfor blokka under oppussing av leiligheten. 
 

4. Sportsboder 
Alle sportsbodene har nå fått et oppslag over hva som kan oppbevares der. Det er beboernes ansvar å holde orden i rommet. Dette ivaretas gjennom ordensmanntjenesten som alle oppganger får en oversikt over ved inngangen til et nytt år. 
 

5. Renhold av vaskerier 
Styret registrerer gjennom våre ukentlige HMS runder at det stedvis ser ut til å være dårlig renhold. Vi har en gang dessverre vært nødt til å stenge et vaskeri grunnet dårlig renhold og vi vil også gjøre dette igjen om nødvendig andre steder. Det er trist å se at rommene ikke blir bedre ivaretatt når vi har brukt mye penger på å pusse dem opp. 
Alle må følge de reglene som gjelder for bruk av vaskeriene! 
 

6. Årlig kontroll av brannvernutstyr 
Den årlige kontrollen vil bli avholdt mellom kl 17 og ca kl 21 onsdag 18.oktober for ON 11-57 og torsdag 19.oktober for ON 8-34. Skumapparatene skal nå byttes ut med miljøapparater. Informasjon blir lagt i hver postkasse samt satt opp på oppslagstavla i oppgangene 
 

7. Ladestasjoner for elbil 
Det ble vedtatt på generalforsamlingen i våres at styret skulle jobbe med en løsning for lading av elbiler. Vi er godt i gang med prosjektet. Tilbud er innhentet og avtaler med entrepenører er signert. 
Det blir 2 punkter for hurtiglading i første omgang, men mulighet for utvidelse senere. Vi forventer at Hafslund så snart som mulig starter sin del av jobben og deretter vil det gå slag i slag. 
Håpet er at hele prosjektet kan være avsluttet og klar for brukerne i slutten av året. Informasjon til beboerne vil komme i god tid før oppstart. 

Med vennlig hilsen 
Styret

Printvennlig versjon