Aktuelt

Rundskriv oktober 2019

Radiatorer og vinduer
Vinteren er snart her og fyringssesongen har startet for fullt. Styret vil derfor minne om at radiatorer kan fryse i stykker når kulda kommer. Dersom et vindu står åpent rett over en radiator, bør radiatoren dekkes med noe. Gardiner som dekker radiatoren bak et åpent vindu forsterker kuldevirkningen og øker faren for at radiatoren kan sprekke. Det står vann i radiatoren selv om den er avstengt, og dersom en radiator sprekker, kan det bli store lekkasjer som skader egen leilighet og eventuelt leiligheten under. Alle slike reparasjoner og utskiftinger er den enkelte andelseiers ansvar.

Vi minner igjen også om at vinduene i oppgangene skal holdes lukket!

Markiser
Borettslaget har fått tilbud fra Markisemannen på vindusmarkise 120x70arm med montering til kr. 5.871 og på kun dukskift til kr. 4.234 ved bestilling før 01. november. For mere info og bestilling kontakt Anne Kittelsen i styret epost  akittelsen@icloud.com innen 30. oktober.

Levering av utrangerte sykler
Styret vil kontakte Re:Sykkel som kan hente sykler andelseierne ønsker å kvitte seg med. Oppslag om tidspunkt vil komme i oppgangene.

Oppsigelse av parkeringsplasser.
Oppsigelse av parkeringsplass må meldes til epost parkering.ulsrud@gmail.com. Oftest skjer oppsigelse av parkeringsplassen i sammenheng med salg av boligen. Det er viktig at parkeringsplassen sies opp separat, da leie av parkeringsplass er uavhengig av andelseiers bolig. Det er en måned oppsigelse fra 1. i påfølgende måned etter at oppsigelsen av parkeringsplassen er mottatt.

Med vennlig hilsen

Styret

Ulsrud borettslag