Aktuelt

Rundskriv mars 2021

 

Nye ladestasjoner til felles bruk er på plass!

De to nye ladestasjonene er nå ferdig montert og klare til å tas i bruk.

Se hjemmesiden for nærmere info om bruk av ladestasjonene https://www.ulsrud-brl.no/parkering/lading-el-bil/.

 

Navneskilt på dør, postkasse og ringetablå

Alle skal ha navneskilt på dør, postkasse og ringetablå. Skilter til postkasse og ringetablå skal være i riktig utforming. I perioder sklir dette ut, med mye påklistrede lapper her og der. Gratis navnelapp til postkasse og ringetablå fås hos vaktmester. Dørskilt kan bestilles direkte til Sikkerhet & Design eller andre steder som lager dørskilt.

Du finner nærmere info og bestillingsskjemaer på borettslagets hjemmeside https://www.ulsrud-brl.no/annen-praktisk-info/navneskilt/.

 

Vedlikehold av innglassede verandaer

Styret og vaktmester mottar tidvis meldinger fra beboere om vannlekkasje fra balkong i etasjen over. Da må fugen mellom balkonggulvene erstattes. Det er andelseier som er ansvarlig for innvendig vedlikehold av balkong, og dermed må erstatte gammel fugemasse.

Det ligger mye informasjon om vedlikehold av balkonger og forslag til leverandører på hjemmesiden https://www.ulsrud-brl.no/vedlikehold/balkong/.

Ta kontakt med styret eller vaktmester dersom det er andre spørsmål i forhold til vedlikehold av balkongene.

 

Friplassen på Haraløkka

For de som ikke allerede kjenner til det informerer vi om Friplassen på Haraløkka, som ble åpnet i september 2020. «Friplassen» er nærmiljøanlegg utviklet av Norges Idrettsforbund, og skal innby til allsidighet og utvikling av viktige basisferdigheter for barn og unge.

 

Gitt dagens situasjon er det per nå begrensninger på bruk av anlegget, men når forholdene normaliserer seg tror vi dette vil være et godt tilbud for borettslagets barn og unge.

Ta kontakt med styret på styret.ulsrud@gmail.com om det skulle være noe.

 

Med vennlig hilsen

Styret

Ulsrud borettslag