Annen praktisk info

Regler for bruk av selskapslokalet

Ulsrud borettslags selskapslokale i Olav Nygards veg 27


 

Leie : kr 500,- ( lokalet + utstyr)

Aldersgrense for leie:  20 år

Det er lagt ned mye tid og penger i oppgraderingen av selskapslokalet.  Det er nå viktig at vi sammen prøver å holde det i god stand og forlater lokalet slik vi ønsker å overta det selv.

Følgende regler skal derfor overholdes:

  1. Alle selskap må avsluttes innen kl 21.00.  Rydding og rengjøring kan utføres etter dette, men husordensreglene gjelder her som ellers og det skal være ro i huset kl 22.00.  Rengjøringen må imidlertid utføres innen kl 11 dagen etter.  Dette grunnet eventuelt ny utleie.
  2. Røyking er ikke tillatt i lokalene
  3. Les brukerinstruks for oppvaskmaskin før du setter i gang med oppvasken.
  4. Serviser, glass etc har sine faste plasser i skapene/skuffene.  Hver leietaker må telle over at antallet stemmer med merkingen på hyllene.  Alle kan være uheldige og skulle noe knuses eller bli skadet skal det rapporteres på vedlagte skjema og leveres vaktmester.  Knust/skadet/forsvunnet må imidlertid erstattes.
  5. Kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern skal rengjøres etter bruk og settes på plass i skapet.
  6. Lokalet skal ryddes og rengjøres.  Lokalet inkluderer også gangen på utsiden samt toalettet.  Rengjøringsutstyr finner du i kjøkkenets høyskap. Søppel tas med og kastes
  7. De to kjellerdørene fra oppgang til henholdsvis selskapslokalet og WC må ikke settes åpne ved hjelp av en matte eller liknende. På det utleverte nøkkelknippet finnes en spesialnøkkel som låser sluttstykket. Husk å låse disse dørene igjen etter avsluttet selskap.
  8. Brudd på reglene kan medføre utestengelse fra lokalet.
  9. Oppgjør, nøkler og skjema leveres 1. arbeidsdag etter leien.